Budapest, IV.kerület

Klára utca 

Ingatlan adatai

Irányár: 14 300 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 73 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+1
Építés éve: -
Szintek száma: 1

Részletes leírás

Újpest családi házas övezetében, nagyon csendes és szép környezetben keresi új lakóit egy 3 szobás családi ház. A 73 m2 nagyságú, 2 egész és 1 félszobával rendelkező társasházi lakást nevezhetjük akár házrésznek is, hiszen tartozik hozzá egy kisebb kert is, és közös udvar.
Az épület maga körbejárható, akár külön kapu bejáratot is ki lehet alakítani. Az udvarban található a lakáshoz tartozó fedett beálló is. Közös költség nincs.
A lakáshoz tartozik egy 12 m2 nagyságú terasz is, ahol van bővítési és átalakítási lehetőség. A házhoz tartozik egy kis pince, valamint beépíthető padlás (60m2).

A lakásban előszoba, tágas, szépen felszerelt konyha, WC, sarokkádas fürdőszoba WC-vel és 3 szoba található. A szobák 10,5 m2, 14 m2 és 29,3 m2-esek, ez utóbbiban kényelmes állógaléria lett kialakítva, kihasználva a 3,7 m-es belmagasságot.

A lakás hidegburkolatú helyiségeiben padlófűtés található, a fűtésről egy felújított cirkókazán gondoskodik. A lakás DNY fekvésének köszönhetően világos, otthonos, barátságos. Az udvar rendezett, a lakók kedvesek.

További adatok

Telekterület: 563 m2
Kert mérete: 255 m2
Erkély mérete: 12 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
beépített konyhabútor, telefon, vízórás, garázs, terasz, internet, pince, kábeltévé, kert, egyedi fűtés, összközműves, tégla
hirdetés

Hirdető adatai

Hirdető neve: Pocsainé Szilágyi Györgyi
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 20/947-1211
Honlap: -


Ingatlan hirdetés ajánlása

Copyright © Euro Ingatlanbank