Budapest, XVIII.kerület

 

Ingatlan adatai

Irányár: 44 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 110 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 4
Építés éve: 1989
Szintek száma: -

Részletes leírás

Megvételre kínálok Miklóstelepen, a Cserép utcában, családi házas övezetben egy nettó 110 nm2-es, akár több generáció együttélésére is alkalmas körbejárható családi házat. A ház első fele 1976-ban épült téglából. Az anno két szoba, konyhás házat 1989-ben bővítették a jelenlegi tulajdonosok, még két szobával, étkezővel. Akkor a tetőszerkezet is le lett cserélve cseréptetőre.
A ház igény szerint fölfelé bővíthető, amit a jelenlegi tulajdonosok már el is kezdtek, hiszen az \"új\" rész már betonfödémes. A nappaliból vezet felfelé a lépcső, ami jelenleg le van zárva. Az emeleten egy helyiség falai már fel vannak húzva, továbbá a gázcsonk és a villany is fel van vezetve.
A 611 nm2-es telken akár 2-3 autónak is lehet biztosítani a beállást, továbbá a melléképület igény szerint garázsnak is átalakítható.
A közlekedés kiváló, a buszok két és három utcányi távolságra vannak a háztól (184,182, 200E), melyek 10 perc alatt bent vannak Kőbánya-Kispesten A Nyugati pályaudvar 20 perc alatt elérhető vonattal, a vonatállomás 10 perc gyalogútra van a háztól.

BEFEKTETŐKNEK is felhívnám a figyelmét arra, hogy a telek adottságai és az elhelyezkedésének köszönhetően társasházat is lehet rá építeni!!! A mellette lévő utcákban már számos ilyen telket megvettek és folyamatosan húzzák fel a lakásokat!

Rengeteg mindent tudnék még írni, de a többit jöjjön el és nézze meg saját szemével!

További adatok

Telekterület: 611 m2
Kert mérete: 611 m2
Erkély mérete: 14 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
hirdetés

Hirdető adatai

Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Csordás Barbara
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9641
Honlap: -


Ingatlan hirdetés ajánlása

Copyright © Euro Ingatlanbank