Ingatlan Gyorskereső
Kategória: Típus:
Megye: Ár:



Módosul a Balaton-törvény

Elsősorban a zöld területekre vonatkozó szabályokat változtatja a Balaton-törvény módosítási tervezete.
A legfontosabb változás a tervezet szerint az lesz, hogy a part menti zöldterület egy részét el lehet cserélni. Ennek feltétele az, hogy a megmaradt és az új zöldterület összefüggő egységet alkosson. A vízparti sétánynak továbbra is legalább 10 méter szélesnek kell lennie.

Zöldterületet csak kivételesen lehet más kategóriába sorolni, és ekkor is legalább akkora másik zöld területet kell kijelölni a korábbi helyére. Az átsorolt terület nem állhat természetvédelmi oltalom alatt.

A Balaton menti zöldterületeken csak vendéglátó, további pihenést és testedzést szolgáló épület helyezhető el. A beépítettség nem haladhatja meg a 4 százalékot, és az épületek nem lehetnek 4,5 méternél magasabbak. Az épületek bérleti idejét 10 évente meg kell újítani.
Forrás: hvg.hu
hirdetés

webbusiness.hu


Miért válassza az Ingatlan Raktárt?

Mert nem viccelünk, amikor a nevünkkel arra utalunk, hogy mekkora mennyiségben biztosítunk hozzáférést eladó és kiadó ingatlanokhoz. Több ezer ingatlanról van szó, melyek az ingatlan piac teljes spektrumát lefedik.


Tehát ha még csak most tájékozódik, vagy már pontosan tudja, hogy mit keres, az Ingatlan Raktárban biztosan megtalálja. Tegye próbára!