Ingatlan Gyorskereső
Kategória: Típus:
Megye: Ár:



Önkormányzati lakások épülnek Angyalföldön

Hetven önkormányzati lakás épül 1,3 milliárd forintból Budapest XIII. kerületében.
A Zsinór utcai hetven lakásos épület alapkövét Tóth József, a kerület polgármestere, a terület országgyűlési képviselője és Pataki Péter, a kivitelező cég termelési igazgatója helyezte el hétfőn - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A ház két egyesített telken épül, a lakások közül 16 garzon, 42 1,5-2 szobás, 12 pedig 3-3,5 szobás. A legkisebb lakás alapterülete 34, a legnagyobbé 80 négyzetméter. Az épületet várhatóan 2010. augusztus 30-án adják át.

A közlemény szerint az eddig önkormányzati bérlakásra költött 7,8 milliárd forintból összesen közel 50 ezer négyzetméter alapterületű épült. A közlés szerint 1,1 milliárd forintot pályázat útján nyertek.

A XIII. kerületi önkormányzat a 2006-tól 2010-ig terjedő ciklusban \"egyedülálló módon\" 200 bérlakás megépítését tűzte ki célul. A Lőportár utcai 54 lakásos épületet 2008 szeptemberében adták át, a Reitter Ferenc utcai 30 lakásos épület 2009 májusában készült el. Az Ambrus utcai 45 lakásos ház szerkezetkész - olvasható a dokumentumban.
Forrás: FN.hu
hirdetés

webbusiness.hu


Miért válassza az Ingatlan Raktárt?

Mert nem viccelünk, amikor a nevünkkel arra utalunk, hogy mekkora mennyiségben biztosítunk hozzáférést eladó és kiadó ingatlanokhoz. Több ezer ingatlanról van szó, melyek az ingatlan piac teljes spektrumát lefedik.


Tehát ha még csak most tájékozódik, vagy már pontosan tudja, hogy mit keres, az Ingatlan Raktárban biztosan megtalálja. Tegye próbára!